تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش پخت خورش قیمه خلال و زرشک



آموزش پخت خورش قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی
پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌كنیم .

 مواد لازم برای شش نفر

گوشت گوساله : 500  گرم
زرشك : 50 گرم
خلال بادام : 100 گرم
پیازمتوسط : یك عدد
نمك و فلفل : به میزان لازم
روغن برای سرخ‌كردن : دو قاشق غذاخوری
شكر : یك قاشق غذاخوری
زعفران : نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی : چهار عدد

طرز تهیه :
پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌كنیم . 
سپس گوشت را قیمه‌ای خورد كرده به مواد اضافه  و همه مواد را كمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم می‌كنیم و می‌گذاریم به مدت یك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یك ساعت دیگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شكر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم.خورش در اصل با زرشك سیاه طبخ می‌شود.

 


موضوع : آموزش پخت خورش ها ,
برچسب ها : آموزش پخت خورش قیمه خلال و زرشک , خورش قیمه خلال و زرشک , طرز تهیه پخت خورش قیمه خلال و زرشک ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 16 دی 1392      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها