تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه سس كچاپ خانگی



آموزش تهیه سس كچاپ خانگی

دستور تهیه سس كچاپ خانگی
گوجه فرنگی‌ها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد كنید.



مواد لازم: 
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم) 
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یك عدد
دانه خردل: یك قاشق مرباخوری 
فلفل شیرین: یك قاشق مرباخوری 
دارچین: یك چوب 
شكر قهوه‌ای: یك لیوان
نمك: یك قاشق غذاخوری 
سركه سیب: یك و نیم لیوان 
پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه: 
گوجه فرنگی‌ها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌كن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

 


موضوع :
برچسب ها : آموزش تهیه سس كچاپ خانگی , آموزش تهیه سس كچاپ , آموزش تهیه سس كچاپ در خانه , آموزش تهیه سس كچاپ در منزل ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 16 دی 1392      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها