تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه سس مکزیکی هفت لایه



آموزش تهیه سس مکزیکی هفت لایه

سس مکزیکی هفت لایه
این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.

این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه  برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید . 

طرز تهیه سس تاكو :
مواد لازم :
250 گرم سس گوجه فرنگی 
1/4 پیمانه آب
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی 
1 قاشق چایخوری زیره 
1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 
1 قاشق غذاخوری سركه سفید 
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری نمك 
1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریكا 
1/4 قاشق چایخوری شكر 
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند . 



 


موضوع :
برچسب ها : آموزش تهیه سس مکزیکی هفت لایه , سس مکزیکی هفت لایه , آموزش تهیه سس مکزیکی , تهیه سس مکزیکی هفت لایه ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 16 دی 1392      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها