تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش پخت هواری میگو خوراک سنتی بندرعباس



آموزش پخت هواری میگو خوراک سنتی بندرعباس

هواری میگو ، غذای مخصوص بندرعباس
هواری را با میگو و ماهی درست می کنند و یکی از غذاهای پرطرفدار جنوب ایران است.

مواد لازم‌ : 
برنج‌ : سه‌ پیمانه‌
سیر : ۳ - ۲ حبه‌
نمك‌ : به‌ مقدار كافی
فلفل‌ قرمز و ادویه‌ : به‌ مقدار كافی‌
ماهی‌ یا میگو : ۱۵۰ گرم‌
آب‌ : ۶ پیمانه‌
پیاز متوسط خرد شده‌ : ۱ عدد
كره‌ : ۵۰ گرم‌ 

طرز تهیه‌ :
برنج‌ را از قبل‌ خیس‌ می‌كنیم‌.
روغن‌ را در دیگ‌ روی‌ آتش‌ ملایم‌ داغ‌ كرده‌ پیاز را در آن‌ تفت‌ داده‌ تا طلائی‌ شود. 
سیر را ریز خرد كرده‌ بازردچوبه‌ به‌ پیاز اضافه‌ می‌كنیم‌ و كمی‌ آنها را چرخ‌می‌كنیم‌. ماهی‌ را اضافه‌ كرده‌ ادویه‌ و فلفل‌ رامی‌ریزیم‌ ماهی‌ را در پیاز تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ماهی‌ تمام‌ شود آب‌ را با نمك‌ اضافه‌ كرده‌ ومی‌گذاریم‌ به‌ جوش‌ بیاید وقتی‌ چند جوش‌ خورد برنج‌ را اضافه‌ كرده‌ و پس‌ از آن‌ كه‌ آب‌ هم‌ سطح‌برنج‌ شد برنج‌ را با كفگیر زیر و رو كرده‌ و كره‌ را كمی‌ آب‌ كرده‌ روی‌ برنج‌ می‌دهیم‌، زیر شعله‌ را كم‌ كرده‌ و زیر دیگ‌ را شعله‌ پخش‌ كن‌ و روی‌ آن‌را دم‌ كنی‌ می‌گذاریم‌ پس‌ از ۴۰ - ۳۰ دقیقه‌ پلوآماده‌ است‌. 
در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید ۱ پیمانه‌ گشنیز یا شوید ساطوری‌ شده‌ و ۱ پیمانه‌ لوبیا چشم‌بلبلی‌ یا عدس‌ را هم‌ به‌ هواری‌ اضافه‌ كنید.

 


موضوع : تهیه انواع میگو ,
برچسب ها : آموزش پخت هواری میگو , هواری میگو خوراک سنتی بندرعباس , هواری میگو ,


نویسنده :admin در تاریخ سه شنبه 24 دی 1392      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها