تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

طرز تهیه شیرینی آلمانی بسیار ساده



طرز تهیه شیرینی آلمانی بسیار ساده

شیرینی آلمانی برای عید فطر
با این شیرینی خوش طعم در عید فطر از میهمانان تان پذیرایی کنید.

مواد لازم :
آرد : 600 گرم
روغن قنادی : 300 گرم
پودر قند : 150 گرم + 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : 2 عدد
مارمالاد توت فرنگی
شیر : 30 میلی لیتر
آب : ½ لیوان
زعفرون : ½ قاشق چای خوری
وانیل : ½ قاشق چای خوری
شکلات  + خلال پسته + کنجد برای تزیین

این شیرینی بسیار کم شرین و مناسب برای عید فطر می باشد.
طرز تهیه :
زعفرون و 2 قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.


روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.
al02.jpg (386×288)
 
خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه.
نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!


شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
al04.jpg (386×288)

تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.


شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.


اگر 600 گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد.
نکته: بین 600 تا 650 گرم به آرد نیاز هست.


میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.
نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.


داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.
نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.


شیرینی های عید رو به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.
حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.


روی این شیرینی های عید رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.


این هم شیرینی های عید فطر تزئین شده.
al12.jpg (386×288)

 


موضوع : انواع کیک + شیرینی ,
برچسب ها : طرز تهیه شیرینی آلمانی بسیار ساده , طرز تهیه شیرینی آلمانی , تهیه شیرینی آلمانی ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 30 دی 1392      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها