تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

کرم لاغری وال استار

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال



آموزش تهیه مربای پوست پرتقال

طرز تهیه مربای پوست پرتقال, مربای پاییزی
یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

مواد لازم :
شکر : نیم کیلو
پوست پرتقال : ۲۰۰ گرم
آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
آب : دو لیوان

طرز تهیه :
قسمت سفیدیهای پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها رو در آبجوش ریخته و اجازه می دیم ۱۵ دقیقه داخل اون بمونه و بعد آبکش می کنیم . این مرحله رو کلا"  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بمونه تا بپزه و در عین حال تلخیش بره .

شکر رو با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می ذاریم تا قوام بیاد (برای اینکه بدونید روش قوام اومدن به چه صورتی هست لطفا اینجا رو کلیک کنید )
mp03.jpg (386×288)

بعد پوست پرتقالها و آبلیمو رو اضافه کرده و می ذاریم نیم ساعت روی حرارت بمونه .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بمونه .
mp04.jpg (386×288)

برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .
mp05.jpg (386×288)

 


موضوع : روش تهیه مرباها ,
برچسب ها : آموزش تهیه مربای پوست پرتقال , مربای پوست پرتقال , مربا پوست پرتقال ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 30 دی 1392      ( ) نظرات
...


کرم لاغری وان استار

برچسب نوشته ها