تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

طرز تهیه مربای توت فرنگی



طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی
این روزها اغلب خانم‌های خانه‌دار مشغول درست كردن انواع و اقسام مرباها از میوه‌های فصل هستند كه مربای توت‌فرنگی در رأس همه آنها قرار دارد.

این روزها اغلب خانم‌های خانه‌دار مشغول درست كردن انواع و اقسام مرباها از میوه‌های فصل هستند كه مربای توت‌فرنگی در رأس همه آنها قرار دارد.
همان قدر كه توت فرنگی به صورت خام، لذیذ و خوشمزه است، مربا، مارمالاد و شربت آن نیز طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم

- توت فرنگی ریز و سفت و رسیده یك كیلوگرم
- شكر یك كیلوگرم
- وانیل یك قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه

رایج‌ترین روش برای درست كردن  مربای توت فرنگی به شرح زیر است:
 پس از آنكه دم توت‌فرنگی‌ها را جدا كردید و آنها را خوب شستید، توت‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای كه بهتر است لعابی باشد بریزید، لابه‌لای آنها شكر بپاشید و حدود 8 الی 9 ساعت بگذارید تا توت‌فرنگی‌ها به اصطلاح آب بیندازند. سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، كفی روی سطح مربا ایجاد می‌شود كه بهتر است آن را یكی دوبار بگیرید. در صورتی كه مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه كردن وانیل است. وقتی كه شربت مربا قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی، به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی‌تر شود، مربا تیره‌رنگ‌تر می‌شود.

شربت توت فرنگی:
 در صورتی كه می‌خواهید از شربت مربا نیز به صورت جداگانه استفاده كنید، پیش از پخت كامل توت فرنگی‌ها، مقدار زیادی از آب آن را به داخل ظرف دیگری منتقل كنید و سپس با اضافه كردن مقدار نیم كیلوگرم شكر به توت‌فرنگی‌های داخل قابلمه، حرارت دادن را برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا شربتی كه بعد از اضافه كردن شكر حاصل شده نیز قوام بیاید.

نكته:
 در چنین شرایطی مدت زمان نیم‌ساعته برای پخت كامل توت فرنگی باید كم شود زیرا در غیر این صورت توت فرنگی‌ها در مرحله دوم حرارت دیدن، له می‌شوند یا تغییر رنگ می‌دهند.

 


موضوع : روش تهیه مرباها ,
برچسب ها : طرز تهیه مربای توت فرنگی , طرز تهیه مربا توت فرنگی , تهیه مربای توت فرنگی , مربا توت فرنگی ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 30 دی 1392      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها