تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه مارمالاد خانگی



آموزش تهیه مارمالاد خانگی

طرز تهیه مارمالاد
در مورد میوه هایی كه هسته دار هستند ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنید

شکر : میوه اگر شیرین باشد نیم کیلو و اگر ترش باشد یک کیلو 
 ورق ژلاتین : 2 ورق
آب : نصف لیوان 
 
طرز تهیه :
میوه را با آب می گذاریم پخته و له شود.
سپس شکر را اضافه کرده و در آخر ورقه های ژلاتین خیس شده را اضافه می کنیم.
سپس زیرظرف را خاموش کرده و می گذاریم تا ولرم شود.
می توانید مارمالاد را از یک پارچه بافت درشت و تمیز رد کنید تا صاف و یکدست شود.
مارمالاد را باید در ظرف های شیشه ای که درب آن ها محکم می شود و درون یخچال نگهداری کنید. 

میوه هایی كه می توان با آنها مارمالاد تهیه كرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگی، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ، كیوی، آلو زرد یا قطره طلا.

 در مورد میوه هایی كه هسته دار هستند ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنید. 

 


موضوع : روش تهیه مرباها ,
برچسب ها : آموزش تهیه مارمالاد خانگی , مارمالاد خانگی , تهیه مارمالاد ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 30 دی 1392      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها