تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

کرم لاغری وال استار

آموزش پخت مربا پوست هندوانه



آموزش پخت مربا پوست هندوانه

مربا پوست هندوانه
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید

مواد لازم :
پوست هندوانه : 500 گرم
آب آهك : به مقدار لازم
شكر : سه و نیم پیمانه 700 گرم
آب : 2 پیمانه
هل : 15 تا 20 عدد
جوهر لیمو : 1 تا یك و نیم قاشق چایخوری 

طرز تهیه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آن‌ها را یك شب در آب آهك قرار دهید بعد حدود 4 الی 5 ساعت در آب معمولی قرار دهید سپس آن‌ها را حدود 5 تا 10 دقیقه در آب بجوشانید.شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید، صبر كنید تا شیره بجوشد سپس پوست‌های هندوانه و هل را به شیره اضافه كرده و صبر كنید تا 5 دقیقه در شیره بجوشد حال جوهر لیمو را اضافه كنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنید.

طرز تهیه آب آهك :
1 پیمانه آهك را با 1 لیتر آب مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنید.

 


موضوع : روش تهیه مرباها ,
برچسب ها : آموزش پخت مربا پوست هندوانه , مربا پوست هندوانه , پخت مربا پوست هندوانه , طرز پخت مربا پوست هندوانه ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 30 دی 1392      ( ) نظرات
...


کرم لاغری وان استار

برچسب نوشته ها