تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه سمبوسه پیتزایی



آموزش تهیه سمبوسه پیتزایی

آموزش تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی غذایی است خوشمزه ساده که برای میهمانی های یا عصرانه بسیار مناسب است. لطفا ادامه مطلب را دنبال فرمایید.


مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی :

 
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
 
سوسیس : ۳۰۰ گرم
 
گوجه فرنگی : ۱ عدد
 
فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
 
پیاز کوچک : ۲ عدد
 
سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
 
پنیر پیتزا رنده شده : ۲۰۰ گرم
 
نان لواش : ۱ بسته
 
نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
 
آویشن و پودر سیر : به مقدار لازم

روش درست کردن سمبوسه پیتزایی

۱- ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید سپس در ماهیتابه روغن بریزدو تفت بدهید. سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و آن را هم همراه با پیاز تفت بدهید

۲- در این مرحله گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و ان را هم تفت بدهید وقتی احساس کردید گوشت چرخ کرده نیم پز شده ، سوسیس و گوجه را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید

۳- سپس فلفل دلمه را هم خرد کنید و همراه بقیه مواد تفت بدهید

۴- ادویه ها را به آن اضافه کرده و در آخر رب را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم پخته شود

۵- سپس یک نان لواش را به شکل مستطیل برش بدهید و مواد رابگذارید کنار و سپس روی آن پنیر بریزید و آنرا رول کنید و در روغن سرخ نمائید.
 
نکته : اگر نان لواش خشک و شکننده بود می توانید نان ها را به روی بخار آب یا کتری چند لحظه نگه دارید تا کاملا نرم و فرم پذیر شوند.

 

 


موضوع : آموزش آشپزی عربی ,
برچسب ها : سمبوسه پیتزایی , آموزش سمبوسه پیتزایی , تهیه سمبوسه پیتزایی ,


نویسنده :admin در تاریخ جمعه 31 اردیبهشت 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها