تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

کرم لاغری وال استار

آموزش آش ماسووا غذای محلی جنوبی ها



آموزش آش ماسووا غذای محلی جنوبی ها

آموزش آش ماسووا غذای محلی جنوبی ها


مواد لازم برای آش ماسووا برای 3 نفر :
 
بلغور گندم 100 گرم
 
 برنج نیم دانه 100 گرم
 
 اسفناج

 100 گرم
 
پیاز 2 عدد
 
نخود پخته 150 گرم
 
کشک یک پیمانه سرخالی
 
نمک و فلفل به اندازه لازم
 
جعفری تازه برای تزیین
 
پونه خشک برای تزیین
 

طرز تهیه آش ماسووا غذای محلی جنوبی ها  


طرز تهیه آش ماسووا :

ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  اضافه کنید.

بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می گذاریم آش 5 دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

نکته برای پخت آش ماسووا :

برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید. 

 


موضوع : انواع آش های سنتی ,
برچسب ها : آموزش آش ماسووا , آش ماسووا , تهیه آش ماسووا ,


نویسنده :admin در تاریخ شنبه 15 خرداد 1395      ( ) نظرات
...


کرم لاغری وان استار

برچسب نوشته ها