تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش درست کردن کیک زردآلو



آموزش درست کردن کیک زردآلو

آموزش درست کردن کیک زردآلو

مایه خمیر را در آب ولرم با شکر بریزید و بهم زده و کنار بگذارید تا عمل آید. بعد با نمک ، آرد و بکینگ پودر مخلوط نمایید سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و  موادرا با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.


مواد لازم برای کیک زردآلو
 
مایه خمیر: 15 گرم
 
آب ولرم: 50 میلی لیتر
 
شکر: 15 گرم
 
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
 
آرد: نیم کیلو
 
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
 
تخم مرغ: هشت عدد
 
کره: 150 گرم (به دمای اتاق رسیده باشد)

 
طرز تهیه کیک زردآلومایه خمیر را در آب ولرم به همراه شکر می ریزیم و آن را مخلوط کرده کنار می گذاریم تا عمل آید. سپس آن را به همراه نمک، آرد و بکینگ پودر با یکدیگر مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آنها اضافه می کنیم و خوب مخلوط را با هم زن، می زنیم تا یکدست شود. سپس کره را به آن اضافه کرده اما در این مرحله، مخلوط را هم نمی زنیم و می گذاریم کره روی مواد قرار گیرد. ظرف محتوی خمیر را با یک پارچه که کمی مرطوب شده است، می پوشانیم و آن را کنار می گذاریم. 

بعد از آنکه خمیر ما خوب عمل آمد، آن را با دست خوب ورز می دهیم تا حباب های هوا از بین آن خارج شود و خوب با کره مخلوط شود. سپس آن را در قالب های کوچکی که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم و کنار می گذاریم تا کمی حجم آن بیشتر شود. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب های کیک را به مدت نیم ساعت داخل آن قرار می دهیم تا اندازه ای که کیک ها طلایی رنگ شود.

 
شربت کیک
 
مواد لازم :
 
شکر: 200 گرم
 
آب: 200 میلی لیتر
 
چوب دارچین: یک عدد
 
وانیل: نصف قاشق چایخوری
 
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری
 
ابتدا رنده پوست پرتقال و وانیل و چوب دارچین را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا قوام آید. سپس شربت را کناری می گذاریم تا سرد شود.

مرحله آخر؛ تزئین کیک
 
مربای زردآلو: به میزان لازم
 
خامه زده شده: یک پیمانه
 
کیک های پخته شده را از فر خارج می کنیم. مقداری روی آن را با چنگال سوراخ می کنیم و شربت را روی کیک ها می ریزیم تا به خورد آن برود. بعد مربای زردآلو را که کمی با آب رقیق کرده ایم، روی کیک می مالیم. کیک ها را از وسط نصف کرده و شیر و خامه زده شده را در وسط کیک قرار می دهیم و به شکل دلخواه آن را تزئین می کنیم.

 


موضوع : انواع کیک + شیرینی ,
برچسب ها : آموزش کیک زردآلو , کیک زردآلو , تهیه کیک زردآلو , دستور کیک زردآلو ,


نویسنده :admin در تاریخ جمعه 28 خرداد 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها