تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه خورش مرجو یا خورش عدس



آموزش تهیه خورش مرجو یا خورش عدس

 

آموزش تهیه خورش مرجو

این خورش یک غذای مناسب و سالم برای میهمانی ها یا یک وعده سالم برای ناهار است. این غذا 30% سبزیجات ، 45% پروتین ، 20% غلات را شامل می شود. خورش مرجو بیشتر در شهر طالقان تهیه می شود.


مواد لازم برای تهیه خورش مرجو :

 
گوشت قرمز : 300 گرم

 
عدس : 2 پیمانه

 
پیاز : 2 عدد

 
سیب زمینی : 2 عدد

 
آلو بخارا :  150 گرم

 
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری

 
آبغوره : 1/5 لیوان

 
فلفل :  1 قاشق مرباخوری
 

نمک : 1 قاشق مرباخوری
 
 

طرز تهیه خورش مرجو :
 
گوشت و پیاز را پخته و سیب زمینی نگینی شده ، آلو بخارا و عدس پخته را به آن اضافه می کنیم. سپس رب را به همراه کمی روغن ، زرد چوبه ، نمک و فلفل تفت داده و اواسط پخت به خورش ریخته و حرارت شعله را کاهش دهید تا خوب جا بیفتد.
 
در مرحله آخر ( 10 دقیقه آخر ) ، آبغوره را به عنوان چاشنی به خورش می افزاییم. صبر می کنیم تا جا بیفتد و بعد آن را در ظرف می کشیم و با پلو سرو کنید.
 
 

منبع: تابناک باتو

 


موضوع : آموزش پخت خورش ها ,
برچسب ها : خورش عدس , آموزش خورش مرجو , تهیه خورش مرجو , خورش مرجو , خورشت مرجو ,


نویسنده :admin در تاریخ سه شنبه 26 مرداد 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها