تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

کرم لاغری وال استار

آموزش تهیه خینکالی یک غذای گرجستانی



آموزش تهیه خینکالی یک غذای گرجستانی

آموزش تهیه خینکالی یک غذای گرجستانی

خینکالی یک خوراک گرجی پرطرفدار در کشور گرجستان است و به نوعی غذای ملی گرجستان محسوب می شود. خینکالی یک بقچه از خمیر است که داخل آن گوشت و ادویه و سبزیجات معطر قرار می گیرد.


خینکالی انواع مختلفی دارد که عبارتند از : خینکالی گوشت – خینکالی سیب زمینی – خینکالی قارچ و انواع مختلف دیگر ولی معروفترین و متداولترین نوع خینکالی همان خینکالی گوشت است.

بسته به نوع خینکالی خمیرهای آن را با موادی از قارچ و پنیر گرفته تا گوشت ادویه‌ زده ، سبزیجات معطر ، پیاز و سیر پر می‌ کنند و آن را در آب جوش می‌ پزند.
 
خینکالی را یا به تنهایی یا به همراه مقداری فلفل سیاه می‌خورند. گوشت داخل خینکالی را از قبل نمی‌ پزند ، به همین دلیل هنگام طبخ آب گوشت در داخل خمیر باقی می‌ماند. به هنگام خوردن ، با اولین گاز باید آب داخل خمیر را مکید و گرنه خینکالی وا می‌ رود. بنابراین متوجه شدید که خوردن آن هم شگرد دارد.
 
آموزش تهیه خینکالی

مواد لازم برای تهیه خینکالی

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ( گوشت گوساله یا گوسفند )

پیاز مربع شده ( ریز ریز شده ) ۲ عدد متوسط

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

آویشن یک قاشق مربا خوری

نمک به میزان لازم

خمیر پیراشکی ۱ بسته

طرز تهیه خینکالی

 داخل ظرفی ، گوشت چرخ کرده را با فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پیاز بریزید و یک ملاقه آب سرد به آن اضافه کنید و آن را ورز دهید ( خوب مخلوط کنید ). علت اضافه کردن آب سرد به این مخلوط این است که عطر حاصل از آویشن به جسم گوشت می رود و آن را خوش عطر می کند.

نکته : لطفا به این مخلوط روغن اضافه نکنید زیرا گوشت به اندازه کافی برای این غذا چرب است.

مخلوط حاصله را درون یک ماهی تابه ریخته و آن را تفت دهید. البته می توانید مخلوط را سرخ نکنید و درون خمیر پیراشکی بپیچید و آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون آب جوش بپزید که مردم گرجستان معمولا از این روش استفاده می کنند ولی روش دیگری که در بالا توضیح داده شد این است که اول مخلوط گوشت را تفت دهیم و سرخ کنیم و سپس آن را درون خمیر پیراشکی بپیچیم.

پس از اینکه مخلوط شما تفت داده شد میگذارید تا سرد شود و یکی از خمیرهای پیراشکی را باز کنید ، مقدار لازم از مخلوط گوشت را در وسط خمیر پیراشکی که به شکل دایره است قرار می دهیم و سپس به صورت بقچه آن را جمع می کنیم و می بندیم.

سپس درون یک ماهی تابه مقداری لازم روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزید و بقچه های درست شده را درون آن قرار می دهید تا کاملا سرخ شوند.امیدواریم از آموزش غذای خینکالی لذت برده باشید.

منبع : تابناک

 


موضوع : آموزش آشپزی اروپایی ,
برچسب ها : غذای گرجستانی , آموزش تهیه خینکالی , خینکالی , خینکالی خوراک گرجی ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 5 مهر 1395      ( ) نظرات
...


کرم لاغری وان استار

برچسب نوشته ها