تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش درست کردن پاستای خامه تنوری



آموزش درست کردن پاستای خامه تنوری

آموزش درست کردن پاستای خامه تنوری

پاستا غذایی است که بدون دردسر و بدون نیاز به مواد اولیه زیاد در کمتر از نیم ساعت آماده می شود. و اکثرا پاستا را دوست دارند.


مواد لازم برای 4 نفر :

پاستای فرمی : 175 گرم
 
روغن مایع : 6 قاشق غذاخوری
 
پیاز متوسط : یک عدد ساطوری
 
سیر : یک حبه ، ساطوری
 
خامه معمولی : 300 میلی لیتر
 
تخم مرغ : 2 عدد
 
پنیر گودا یا چدار : 175گرم ، رنده شده
 

روش تهیه پاستا خامه ای :

1 - پاستا را به روش همیشگی در 4لیتر آب جوش و 4 قاشق غذاخوری نمک بجوشانید و پس از مغزپخت شدن و قبل از خرد شدن آبکش کنید.

2 - در همین حال 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، در یک دقیقه آخر سیر را نیز اضافه کنید.

3 - در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با کمی نمک و فلفل بزنید تا یکدست شود. خامه را همراه مایه پیاز و سیر داخل آن ریخته و پنیر را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و پاستا را درون آن بریزید.

4 - یک ظرف حدودا یک لیتری نسوز را چرب کرده و مایه پاستا را در آن بریزید و 35 تا 40 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد روی طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود.
 

نکته :

1 - در این پاستا سبزی ساطوری مانند جعفری، قارچ تفت داده شده یا بادمجان کبابی نیز اضافه کنید.

2 - از پنیر موتزارلا هم می توانید استفاده کنید

3 - به جای مرغ گریل شده می توانید ماهی سرخ شده یا ژامبون خردشده با این پاستا سرو کنید.

 


موضوع : انواع ماکارونی و پاستا ,
برچسب ها : پاستا خامه تنوری , پاستا خامه ای , تهیه پاستا خامه تنوری ,


نویسنده :admin در تاریخ جمعه 23 مهر 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها