تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه نان سوخاری در خانه



آموزش تهیه نان سوخاری در خانه

آموزش تهیه نان سوخاری در خانه

مواد لازم:
 آرد:                                    250 گرم
 شکر:                                  50 گرم
 شیر یا آب ولرم:                     یک دوم پیمانه
 مایه خمیر:                           یک قاشق سوپخوری
 کره:                                    30 گرم
 وانیل:                                  یک چهارم قاشق چایخوری
 نمک:                                   یک چهارم قاشق چایخوری
 تخم مرغ:                             یک عدد
 زرده تخم مرغ:                       یک عدد
 کنجد:                                  به میزان لازم

طرزتهیه:
 
مایه خمیر را به همراه یک قاشق شکر و آرد با آب یا شیر ولرم مخلوط کرده , رویش را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید تا پف کند و به اصطلاح عمل بیاید.تخم مرغ را به همراه مابقی شکر، کره و وانیل خوب بزنید تا یکدست شود.خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، آرد را روی مواد الک کنید وکاملا ورز دهید تا خمیر صاف ویکدستی بدست آید.خمیر را درجای گرم قرار دهید رویش را بپوشانید وحدود یک ساعت اجازه دهید، تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.قالب مستطیلی لوف را چرب کرده آرد پاشی کنید.خمیر را مجددا روی سطح کار ورز داده داخل قالب گذاشته سطحش را صاف کنید زرده تخم مرغ را با قلم مو رویش بزنید کنجد یا هرمغز دلخواه بپاشید، دوباره 30 دقیقه دیگر استراحت دهید، تا پف کرده قالب را پر کند.

قالب را درون فر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه قرار دهید.بعد از پخت نان و خارج کردن از فر رویش را با پارچه تمیزی بپوشانید واجازه دهید ،تا کاملا خنک شود، نان را از قالب جدا کرده برشهای مساوی بزنید.

تکه‌های برش خورده را درون سینی فر چیده درفر داغ با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نانها سوخاری شوند اگر دوست دارید خشك تر شود زمان بیشترى بزارید تو فر باشه تا برشته تر بشه .

 


موضوع : انواع کیک + شیرینی ,
برچسب ها : نان سوخاری در خانه , نان سوخاری , آموزش نان سوخاری , تهیه نان سوخاری ,


نویسنده :admin در تاریخ یکشنبه 25 مهر 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها