تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه املت لقمه ای بوریتو



آموزش تهیه املت لقمه ای بوریتو

آموزش تهیه املت لقمه ای بوریتو

ابتدا در یک ماهیتابه نچسب کمی روغن ریخته و بروی حرارت ملایم بگذارید. ژامبون ها را در آن انداخته و اجازه دهید سرخ شود و در یک ظرفی جدا قرار دهید.


مواد لازم املت لقمه ای :

ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم
 
تخم مرغ 10 عدد
 
کنسرو لوبیا 1 قوطی
 
فلفل دلمه ای 1 عدد
 
روغن 1 قاشق غذا خوری
 
پنیر چدار 300 گرم
 
نان پیتا یا تافتون 10 عدد
 
 

طرز تهیه املت لقمه ای :

در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون ها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.
 
 
 فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید. سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.
 
لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.

نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده ، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید. در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید. سپس لقمه های خوشمزه بوریتو را سرو کنید.

 

 


موضوع : پخت انواع کوکو ,
برچسب ها : املت لقمه ای , املت لقمه ای بوریتو , آموزش املت لقمه ای , تهیه املت لقمه ای , املت ,


نویسنده :admin در تاریخ پنجشنبه 29 مهر 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها