تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

آموزش تهیه همبرگر مک‌ دونالد



آموزش تهیه همبرگر مک‌ دونالد
 
آموزش تهیه همبرگر مک‌دونالد
 
همبرگرهای مک‌ دونالد یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع همبرگر است. در این مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالد را آموزش خواهیم داد.

همبرگرهای مک‌دونالد یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع همبرگر است. در این مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالد را آموزش خواهیم داد. تهیه همبرگر خانگی یکی از سالم‌ترین و لذت‌بخش‌ ترین فست‌فودها در منزل است. برای این منظور کافی است به چند نکته توجه کنید.
 
 
نکته قابل توجه برای تهیه همبرگر خانگی این است که زمان ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم برای تهیه همبرگر به طور جداگانه خودداری کنید و تنها زمانی که کلیه مواد را به گوشت اضافه کردید مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمایید.
 
 
همچنین اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می‌توانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.
 
 
برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهتر است پس از ترکیب مواد و قالب زدن مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس برای سرخ کردن آن اقدام نمایید. لایه‌های همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذ‌روغنی از هم جدا کنید.

مواد لازم تهیه همبرگر مک‌دونالد :
 

گوشت چرخ‌ شده 500 گرم 
 
پیاز قرمز 1/4 پیمانه
 
زرده تخم مرغ 2 عدد
 
آرد سوخاری 1/4 تا 1/2 پیمانه
 
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
 
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
 
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آموزش تهیه همبرگر مک‌دونالد

 
طرز تهیه همبرگر :

ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می‌باشد.
 
 
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.سس کچاپ را بیفزایید.یک قاشق غذاخوری سس خردل را اضافه کنید. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید.
 
در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید.
 
 
کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید. پس از آماده سازی مواد گوشتی ، مواد را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید.
 
 
توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه می‌شود وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند.
 
 

در این مرحله بهتر است گوشت‌های قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید. 

 


موضوع : انواع ساندویچ گرم ,
برچسب ها : آموزش همبرگر مک‌دونالد , همبرگر مک‌دونالد , همبرگر مک‌دونالد در خانه , دستور همبرگر مک‌دونالد ,


نویسنده :admin در تاریخ دوشنبه 22 آذر 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها