تبلیغات
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی،آموزش آشپزی،آموزش آشپزی ایرانی
آشپزی آسان و راحت، آرامش را با پخت غذا تجربه کنید.
تبلیغات
جستجو

نظرسنجی

بیشتر چه غذاهایی دوست دارید و درست می کنید ؟!









آمار بازدید
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

تبادل لینک هوشمند

دستور تهیه ته چین کباب تابه ای



دستور تهیه ته چین کباب تابه ای

ته چین کباب تابه ای

در این مطلب آموزش تهیه ته چین کباب تابه ای را ببینید. برنج را حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب (جدای از مواد اولیه) خیس کنید. برنج را با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کنید.


 
مواد لازم ته چین کباب تابه ای :

 
برنج                                            3 پیمانه
 
گوشت ( گوشت آماده برای کباب )     200 گرم
 
ماست ( ترجیحا پرچرب یا خامه ای )  2 قاشق غذاخوری
 
روغن مایع                                   2 قاشق غذاخوری
 
زعفران                                       یک قاشق غذاخوری
 
گلاب                                          1 قاشق غذاخوری
 
هل ( پودر )                                 به میزان لازم
 
گوجه فرنگی                                به میزان لازم
 
آب                                            1 چهارم پیمانه
 
کره                                           50 گرم
 
 
طرز تهیه ته چین کباب تابه ای :
 
برنج را حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب ( جدای از مواد اولیه ) خیس کنید. برنج را با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کنید.
 
 
200 گرم گوشت را برای کباب آماده کنید ( با پیاز ، تخم مرغ ، فلفل ، نمک ، زردچوبه ، زعفران مخلوط کنید و خوب ورز بدهید ) قالب مناسبی را انتخاب کنید و خوب چربش کنید.
 
 
اول گوجه را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد آن را ته قالب قرار بدهید. گوشت را به شکل دلخواه دربیاورید و روی گوجه ها بگذارید.


حالا ماست ، روغن مایع ، زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز را با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و آن را روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.
 
 
برنج سفید آبکش شده را هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید. یک چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم ( یک قالب کوچک ) کره مخلوط کنید و آن را روی همه قسمت های برنج بریزید. روی قالب فویل بکشید و یک ساعت آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدهید.
 
 
ته چین کباب تابه ای 
 
نکته :

زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتوانید استفاده کنید.

اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این غذا استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.

سعی کنید اول گوجه و گوشت را داخل قالب بگذارید و بعد برنج را آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشود برنج به خوبی دم نمیکشد.

 اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج را به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنین. 

 


موضوع : پخت انواع برنج ,
برچسب ها : دستور ته چین , ته چین , ته چین کباب تابه ای , ته چین کباب , آموزش ته چین کباب , تهیه ته چین کباب ,


نویسنده :admin در تاریخ شنبه 27 آذر 1395      ( ) نظرات
...


خرید ماساژور لاغری

مهره مار اصل + ضمانت

برچسب نوشته ها